АКШАЯ студио за масажи в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

Търсите масаж в София? АКШАЯ студио за масажи в Лозенец, София.


Студио за масаж в София "АКШАЯ" отвори врати в квартал Лозенец в София в началото на 2019г. Нашият екип от утвърдени професионалисти се старае да предложи най-добрите услуги в сферата на аюрведичните терапии, класическите масажни терапии и кинезитерапията.

Избрахме квартал Лозенец в София заради добрата комуникация и едновременно спокойствие. Въпреки че е само на няколко метри от метростанция Витоша в Лозенец, спокойствието и добрата обстановка съпътстват времето прекарано в студиото. Заповядайте в АКШАЯ студио за масажи в Лозенец, София

Обстановка в АКШАЯ студио за масажи в Лозенец, София?


Можете да очаквате приветлива обстановка, предразполагаща към релакс и терапия. АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец София отговаря на всички норми за провеждане на релаксиращи или терапевтични сесии.

Заповядайте в уютна обстановка предразполагаща към позитивизъм и спокойствие. Студиото се намира на пешеходно разстояние от Парадайс център и метростанция Витоша. Също така е в непосредствена близост с южният парк и зелените площи в Лозенец. АКШАЯ е вашето място за релакс и терапия чрез масаж. Разположението на студио АКШАЯ в Лозенец София, позволява масажът или терапията да бъдат допълнени с пълноценна разходка в парка. А за тези които бързат към уюта на дома след масаж или терапия, комуникацията от Лозенец с центъра на София и околните квартали е чудесна. Заповядайте в царството на масажа и терапията в студио за масаж АКШАЯ намиращо се в Лозенец, София.

АКШАЯ студио за масаж в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

АКШАЯ студио за масаж и терапия. Всички права запазени.