АКШАЯ студио за масажи в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

СПА терапия.


Спа терапията е един прекрасен начин, чрез който може да освободим тялото и ума от натрупаното напрежение. АКШАЯ студио за масаж и терапия, предлага специално подбрана гама от СПА терапевтични процедури. Поглезете себе си или някой близък със СПА терапия от АКШАЯ. Ние разполагаме с нужното за да се почувствате в пълен релакс, вътрешно спокойствие и здраве. Обадете се, очакваме ви.

Какво е спа и как може да ни помогне?


Думата "СПА" (SPA) се появява още през 4ти век преди Христа, още тогава древните римляни уважили качествата на топлите минерални извори и определили, че ключът към здравото тяло и дух е водата и връзката с природата.

Съвременното ежедневие е пълно със стрес, напрежение и здравословни проблеми, спа терапиите са едно чудесно средство за справяне с тези проблеми, както и един от приятните начини човек да се свърже с природата и да се отърси от целия ежедневен негативизъм.

Съществуват различни видове спа терапии и в комбинация с някои видове масажи, биха накарали всеки да изпита блажено удоволствие, да почуства връзката с природата, да усети лечебните свойства на водата и да се наслади на невероятното действие на някои етерични масла.

Вижте цена за СПА терапия.

АКШАЯ студио за масаж в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

АКШАЯ студио за масаж и терапия. Всички права запазени.