АКШАЯ студио за масажи в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

Рейки масаж ( палмово изцеление или оздравителен сеанс).


Рейки е работа с универсална енергия и може да бъде
квалифицирана като енергийна медицина. Рейки освобождава блокажите от енергийните центрове, което води до възстановяване на физическото и емоционално равновесие, в следствие на което се чувстваме здрави и енергични.

Какво е Рейки масажът?


Думата "рейки " означава "мистериозна атмосфера, чудотворен знак" тя идва от японските думи "Rei " (Universal) и "Ki" (Жива енергия). Рейки е вид енергийно изцеление което е насочено към енергийните полета около тялото.

Според практикуващите, енергията може да застане в тялото, където е имало физически наранявания или вероятно емоционална болка. С времето тези енергийни блоки могат да причинят заболяване. Именно Рейки сеансът е начинът това да не се случи.

Енергийната медицина (в това число и Рейки) има за цел да помогне на притока на енергия и отстраняване на блокове на позитивна енергия по подобен начин както пунктура или акурасура. Целта е подобряване на потока на енергия около тялот. Рейки може да предизвика релаксация, намаляване на болката, ускоряване на изцеление, и намаляване на всякакви симптоми на заболяване.

Рейки е сеанс на около хиляди години. Сегашната му форма е разработена за първи път през 1922 от японски будист наречен Mikao Usui, за който е известно че е предал Рейки метода на 2000 човекеа по време на живота си. Практиката се разпространява в САЩ през 1940 г., а след това в Европа през 80-те години на ХХ век.

Рейки обикновено се нарича палмово изцеление или оздравителен сеанс.

Вижте цена за рейки масаж ( палмово изцеление или оздравителен сеанс).

АКШАЯ студио за масаж в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3