АКШАЯ студио за масажи в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3

Йомейхо масаж ( Божествена терапия).


Йомейхо масажът представлява набор от източни техники за отпускане и наместване на тялото и постигане на симетрия. Йомейхо терапията
повлиява и подобрява значително работата на всички вътрешни органи , тонизира мускулатурата и оздравява организма цялостно.

Повече за Йомейхо масажната терапия.


Йомейхо е терапевтичен метод, основан на ръчните действия, извършвани върху цялото човешко тяло за поддържане или подобряване на здравето; включва около 100 маневри, извършени върху цялото тяло на пациента.

Известен е също като "метод за коригиране на костите на тазобедрената става, Масаж и акунаналягане" или "ориенталски специален Масаж Saionji", но оригиналното име е "Йомейхо терапия".

Терапията Йомейхо се състои от методично прилагане на комплексен набор от ръчни процедури и физически упражнения, предназначени за възстановяване на функционалното равновесие на човешкия организъм. По този начин се елиминира или подобрява разнообразна гама от разстройства, които могат да причинят както остри, така и хронични заболявания.

Въпреки че Йомейхо е метод, предназначен да бъде основно превантивно прилаган, той все още се нарича "терапия" поради факта, че основната му цел е лечение или намаляване на причините за функционални разстройства, които във времето могат да доведат до хронични страдания.

Също така, Йомейхо терапията може да се прилага, за да се предотврати или да се забави напредъка на вече съществуващи страдания.

Ръчните терапевтични процедури, прилагани към профилактични или коригиращи цели в рамките на терапията Йомейхо, се състоят от: естеставни техники за манипулация на пасивнаус мио-артикуларна система; точкови терапевтични процедури (почти подобни на тези, използвани при акупунктура и рефлексотерапия); специални масажни техники и процедури с елементи на разтягане; корекционни и балансиращи методи на позата, ходене и места за почивка; оптимизация на биомеханиката на опорно-двигателния апарат.

Физическите упражнения, практикувани в рамките на Йомейхо терапията се състоят от специална гимнастическа програма наречена YUMEIHO® TAISO, придружени от дихателни техники, методи за релаксация и т. н.

Вижте цена за Йомейхо масаж ( Божествена терапия).

АКШАЯ студио за масаж в София.

Заповядайте в АКШАЯ студио за масаж и терапия в Лозенец, София.
087 66 888 96 | кв. Лозенец, ул. Страцин №3